Maggi: Makanan Untuk Rakyat Malaysia

Ringkasan Maggi

Bermula di Switzerland, Maggi dibawa ke Malaysia oleh Nestle pada tahun 1957 untuk menawarkan makanan rakyat Malaysia yang sangat mereka sukai termasuk perasa dan mi cepat. Sudah tentu, salah satu kejayaan Maggi adalah Emas yang menguntungkan dalam Putra Brand Honours 2019. Orang Malaysia sangat menyukai barangan Maggi kerana ia halal dan boleh digunakan untuk membuat makanan resepi rendang ayam dengan mudah.

Item Dari Maggi

Maggi terkenal dengan mee cepat yang berperisa seperti perisa seperti kari dan unggas. Kami juga menawarkan sos, seperti cili dan sos tiram, untuk dijadikan perasa atau perasa dalam penyediaan makanan anda. Model perasa kami seperti kiub bouillon kami juga dapat menjadikan makanan memasak anda mudah. Kami mempunyai spageti dan campuran segera bahawa anda harus membuat hidangan dengan cepat.

Resipi Kualiti Yang Harus Kami Pertimbangkan

Kami menyediakan pelbagai resipi berkualiti yang dapat dihasilkan dengan mudah dengan barangan Maggi. Untuk peminat fanatik, anda boleh mempertimbangkan resipi rendang unggas kami yang dihasilkan dengan sedap menggunakan perasa CukupRasa. Ingin membuat makanan dengan daging? Adunan daging dan brokoli kami perlu-cuba untuk anda dengan sentuhan sos tiram yang enak.

Maggi MY

Sediakan makanan Bersama Maggi.

Pakej perasa kami membolehkan anda membuat persediaan tanpa kesukaran. Contohnya, buat nasi goreng dengan cepat dengan perasa Maggi Nasi Goreng Kampung. Kami juga menawarkan resipi untuk ikan, contohnya, resepi udang buruk pedas kami dengan MAGGI Tomyum Paste. Berikan keluarga anda makanan yang sihat menggunakan resipi lazat tanaman kami, seperti spesies kailan ikan masin, yang dimasak dengan lezat dengan Maggi Ikan Bilis.

Pilihan Di Seluruh Dunia Dengan Maggi

Masakan di seluruh dunia mungkin disajikan di rumah dengan Maggi. Cubalah resipi kami untuk makanan tradisional barat seperti produk mac dan tenusu atau meatloaf, atau mungkin jenis di Timur seperti ayam kung pao dan daging goreng dengan daging campuran ini. Buat unggas teriyaki yang cepat dengan menu kami untuk apa sahaja citarasa Jepun, atau gunakan sos kami dan sediakan kiub untuk menghasilkan Nasi Arab Unggas anda sendiri.

Sesuatu yang sangat baru dengan Maggi

Produk Maggi begitu terkenal di seluruh dunia sehingga menghasilkan resipi lazat di beberapa tempat di dunia. Puding beras India konvensional dengan susu keseluruhan yang dikenali sebagai kheer telah merangkumi mi segera Maggi. Selanjutnya, para koki harta tanah telah berusaha untuk membuat resipi makanan ringan seperti kentang kentang dengan produk Maggi.

Tutorial Bermanfaat Oleh Maggi

Luangkan masa yang berkualiti dengan orang tersayang dengan mencuba cadangan penyediaan makanan. Dari memahami apa yang paling sesuai untuk pasta anda, menggoreng spesies ikan seperti profesional, membuat hidangan yang akan menjimatkan masa dan tenaga, dana, dan kesihatan anda, kami sekarang mempunyai semua ini untuk anda secara peribadi. Anda juga boleh belajar bagaimana mengurus tempat penyediaan makanan anda dengan mengurai rumah anda dengan MAGGI.

Mengapa Pilih Maggi?

Untuk menjadikannya mudah dan pantas, buat Maggi untuk item pilihan anda sekarang. Barang Maggi dapat melengkapkan banyak resipi makan malam yang lazat secara fleksibel untuk memastikan anda boleh mendapatkan makanan siap dengan barang siap di dapur anda sendiri. Senarai resepi rendang ayam lazat kami juga akan membantu anda mendapatkan cadangan untuk memilih makanan dengan mudah jika anda tidak faham apa yang harus dimasak sehari.